Το Seppia είναι η ολοκληρωμένη πρόταση στην εκπαίδευση αισθητικής άκρων, σώματος και προσώπου, η οποία βασίζεται στην πολυετή εμπειρία στο χώρο.

Εμπνευστές και ιδρυτές του Seppia Beauty School είναι η κα Αλεξανδρίδου Αθηνά και ο κος Καλδουρμίδης Γεώργιος. Η κα Αλεξανδρίδου ως καταξιωμένη αισθητικός, eyelash extensionist και Nail Modeling Artist, πιστοποιημένη International Master Educator της CNI, με εκπαίδευση στη Ρωσία, στη Γερμανία και την Ολλανδία, είναι υπεύθυνη του δημιουργικού και εκπαιδευτικού τμήματος και επιβλέπει προσωπικά όλες τις τεχνίτριες κατά τη διάρκεια του training τους.

Όντας αποκλειστικοί αντιπρόσωποι και διανομείς στην Ελλάδα, της διεθνώς αναγνωρισμένης εταιρείας προϊόντων ονυχοπλαστικής CNI εκπαιδεύουμε τα τμήματα αισθητικής άκρων σύμφωνα με την τεχνογνωσία της CNI. Επιπλέον, βασιζόμενοι στις αυξανόμενες απαιτήσεις του χώρου για εξειδίκευση καθώς και στις ανάγκες των σπουδαστριών σαν μονάδες, δημιουργήσαμε ολοκληρωμένα προγράμματα σπουδών στα οποία χρησιμοποιείται η τεχνογνωσία και τα προϊόντα της CNI συνδυασμένα με τις εξελιγμένες τεχνικές που αποκτήθηκαν με την εμπειρία των ετών.

Η άρτια βασική εκπαίδευση εφοδιάζει τους μελλοντικούς επαγγελματίες με πολύτιμες γνώσεις και πάνω απ’ όλα εμπειρία, καθιστώντας τους απόλυτα ανταγωνιστικούς στον τομέα του Nail Modeling και καταξιώνοντας τους στο χώρο της αισθητικής Άκρων.

Παράλληλα βρισκόμαστε πάντα κοντά στις τεχνίτριες και μετά την ολοκλήρωση των σπουδών τους, στηρίζοντας τις σε κάθε τους επαγγελματικό βήμα. Για την εξειδίκευσή τους διοργανώνουμε σεμινάρια PROFESSIONALS’ COURSES έτσι ώστε να τελειοποιήσουν τις τεχνικές τους στα Pipe, Edge, Stiletto καθώς και σεμινάρια Nail Design όπως γραμμικό, ONE STROKE, 3D & Special Effects.

Επιπλέον ανταποκρινόμενοι στις εξελίξεις και στις εκάστοτε επιταγές τις μόδας εντάξαμε στο πρόγραμμά μας σεμινάρια τοποθέτησης Extension βλεφαρίδων για αρχάριες (One By One) και για προχωρημένες  (3D), τεχνικές οι οποίες αποτελούν απαραίτητο εφόδιο κάθε αισθητικού που θέλει να παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και να διακριθεί στο χώρο. Θέλοντας όμως να χρησιμοποιούμε στην εκπαίδευσή μας προϊόντα τα οποία είναι εξαίρετης ποιότητας και υψηλών προδιαγραφών επιμεληθήκαμε την σειρά προϊόντων Seppia για extension βλεφαρίδων!

Όσον αφορά τον τομέα της αποτρίχωσης προσώπου και σώματος εκτός από τα σεμινάρια Αποτρίχωσης διοργανώνουμε σεμινάρια «Αποτρίχωσης με κλωστή», μια δημοφιλή και εξεζητημένη υπηρεσία που κερδίζει έδαφος ως ανώδυνη, φυσική και με χαμηλό κόστος καθώς και σεμινάρια με τις κλασικές μεθόδους Αποτρίχωσης με ζεστό και κρύο κερί.

Θεωρώντας την άρτια κατάρτιση των σπουδαστριών μας ως προσωπική υπόθεση, διατηρούμε πάντα υψηλό το επίπεδο των σπουδών μας με ενδελεχή θεωρητική και πρακτική εξάσκηση. Έτσι, οι απόφοιτοί μας αποκτούν τις γνώσεις και την αυτοπεποίθηση να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις του χώρου της αισθητικής και να διακριθούν ανάμεσα στους επαγγελματίες.

Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας και σας την επιστρέφουμε!